Privacy verklaring

We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. De informatie die u aan ons verstrekt wordt niet verstrekt of verkocht aan een externe partij, behalve voor de rederij het ​​leveren van uw bestelling. Wij delen alleen uw verzend adres en telefoonnummer met de rederij. De informatie die wij van u verzamelen wordt alleen gebruikt voor het verwerken en verzenden van uw bestelling. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u te voorzien van een orderbevestiging en tracking-nummer. Uw telefoonnummer wordt gebruikt om u te contacteren in geval van een probleem met de vervulling of de levering van uw bestelling.

Als u nog vragen, zorgen of opmerkingen over ons privacy-beleid willen we graag weten, zodat we ze kunnen pakken. Neem dan contact met ons op Wij respecteren uw privacy en we niet en zullen niet vrijwillig de informatie die u ons verstrekt met externe bedrijven of organisaties te delen. We hebben uw beste belang op het hart en geloof dat je onze overtuiging waarderen om uw veiligheid.

Wij behouden ons het recht voor om uw persoonlijke gegevens aan de bevoegde autoriteiten, waar we reden om te geloven dat een dergelijke openbaarmaking noodzakelijk is om te identificeren, contact of juridische stappen te ondernemen tegen iemand die mogelijk inbreuk of dreigende inbreuk te maken, of die mogelijk schade toebrengen aan of openbaar maken interferentie met de rechten, belangen of het eigendom van ons, en onze gebruikers, klanten, partners, andere website gebruikers of iemand anders die zou kunnen worden geschaad door dergelijke activiteiten.