Verzenden & retouren

Verzenden & retouren
EMS, dat is meestal binnen 1 week (5-7 dagen) voor het transport. Heeft u speciale scheepvaart eisen, laat het ons weten.

Wij staan ​​garant voor de benodigde eenmalige verzending bestellingen worden geplaatst en overdrachtsuitgaven. En een tracking-nummer zal zo spoedig worden verzonden als de goederen verscheept. Echter, kunnen we niet controleren van de status van uw zending na het verlaten van onze afdeling expeditie. Reden voor de vertraging kan worden veroorzaakt door problemen of andere omstandigheden buiten onze controle doorstaan​​.

Voor het gemak en de bescherming van onze klanten, bieden wij de mogelijkheid van verzending van uw bestelling, vereisen directe handtekening. Houdt u er rekening mee dat de keuze om uw pakket te aanvaarden, zonder de noodzaak voor ondertekening, moeten zij die verantwoordelijk zijn voor de thatshould uw pakket verloren is gegaan tijdens het transport of na levering.

Terugkeer & Uitwisseling

Hier in onze online winkel, we streven ernaar om onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. We weten dat online winkelen is niet vaak in je verwachtingen, wanneer u uw bestelling ontvangt. Je nodig hebt om contact met ons op voordat u artikelen. Let op, verzend-en administratiekosten kosten, geretourneerd of geruild niet inclusief. Daarnaast kunnen wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen zijn


Alle producten moeten voldoen aan de volgende richtlijnen.

Alle koopwaar moet worden gedragen. Terug alle items op tekenen van slijtage of schade die kan optreden wanneer een klant neemt terugstroom te voorkomen. Wederverkoop voorwaarden, kunnen we accepteren alleen rendement.

Terugkeer moet intact doos en originele verpakking bevatten plus eventuele bijlagen kunnen aanvullende of verzonden bevatten.

Uw terugkeer moet worden verpakt in een beschermende doos verzendkosten. Items terug zal worden beschouwd als de oorspronkelijke verzendkosten stickers op de doos te dragen, zullen niet worden terugbetaald. Alleen voor uw verzendkosten label beschermhoes en geen schoenendoos. Als uw antwoord op onze onbeschermde kartonnen doos wordt verzonden, zullen we niet in staat om het rendement te accepteren.

Geldig voor maximaal 15 dagen na de datum tracking systeem toont de ontvangen opbrengsten. Houd er rekening mee dat er geen garantie is de leveringsdatum voor de terugkeer. Eenmaal ontvangen, verwerken wij uw terugkeer direct en stuur een bevestiging per e-mail. Neem dan contact met ons op als u niet een bevestigings e-mail binnen een maand na zijn terugkeer ontvangt. Geplaatst terugkeer, dan kunt u binnen 48 uur voor uw bank om het geld terug op uw rekening. Voor de terugkeer verschijnt op uw afschrift, kunt u een volledige credit cycle zetten.

transactie

Trading is om dezelfde richtlijnen te volgen, in ruil, ze moeten binnen 15 dagen na ontvangst datum, ongedragen, onbeschadigd en vergezeld van alle originele verpakking.

We zullen verschillende maten en kleuren te aanvaarden vanaf de oorspronkelijke datum van verzending van de bestelling binnen 15 dagen van uitwisseling. Neem contact met ons, zal uw order ID en onze teamleden helpen.

Houd er rekening mee dat je niet kunt wisselen van de om andere stijl, eenvoudig vervangen van de stijl van de nieuwe orde. Als je merchandise die je voelt ontevreden, wilt wijzigen naar een andere te ontvangen, moet u uw items terugbetaling terugkeren (per persoon terugkeerbeleid) van een nieuwe orde, en zet de stijl die u wilt.

Bestel Annulering

Binnen 24 uur na betaling, indien u wenst om uw bestelling te annuleren, neem dan contact met ons op. Nadat de bestelling is verzonden zal worden behandeld als een verzoek om annulering, in overeenstemming met het terugkeerbeleid.